Kristallo

kristallo videx

Dit is het top gamma van Videx. De toestellen onderscheiden zich door een elegant strak design, technologie en hoge graad van afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in zwart of witte uitvoering. Met of zonder hoorn in 3.5” en handenvrij met 7” scherm.

 

  • Aanraakgevoelige toetsen.
  • Keuze uit toestellen zonder hoorn en toestellen met hoorn die over handenvrije modus beschikken.
  • Privacy-service en extra contact.
  • kwalitatief 3.5” kleuren LCD monitor met OSD (on screen display). Indicatie van temperatuur en tijd. Kristallo® videofoons met geheugen functie hebben twee extra OSD (On screen display) menu’s, een voor de bediening en het andere om door de opgeslagen beelden en video’s te zoeken.
  • KRISTALLO VIDEO INTERCOMS MET GEHEUGEN FUNCTIE Videx probeert steeds het veiligheid niveau van zijn sytemen te verhogen. Daarom heeft Videx een optionele geheugen functie toegevoegd aan het Kristallo gamma. Video intercoms met de geheugen functie kunnen tot 128 foto’s tot 66 video clips van 15 seconden (zonder audio) opslaan. De beelden zijn gedateerd. Het is ook mogelijk om de beelden naar een micro SD card (van 1 tot 16Gb) te kopiëren. De beeldopname kan ingesteld worden op automatisch of manueel. In automatische stand slaat de videofoon een beeld of filmfragment op wanneer er aangebeld word.